20.11.2014.


Od 12. do 15. studenog 2014. g. u Düsseldorfu je održan 45. Sajam medicinske opreme MEDICA. Tvrtka BioGnost na ovom je sajmu uspješno sudjelovala drugi put zaredom predstavivši izvozni proizvodni asortiman.

Na sajmu je sudjelovalo ukupno 4629 izlagača iz 70 zemalja svijeta koji su privukli oko 130.000 posjetitelja (od čega oko 84.000 iz 120 zemalja); tvrtka BioGnost bila je jedna od 18 tvrtki s područja susjednih zemalja (uz još jednu tvrtku iz Hrvatske, dvije iz Srbije te 14 iz Slovenije). Na štandu površine 30 m2 predstavljeni su proizvodni programi histopatologije, imunohematologije i brzih testova, a predstavnici tvrtke dijelili su stečena znanja i radna iskustva sa zainteresiranim posjetiteljima sajma i predstavnicima ostalih tvrtki-izlagača. Kao i lani, posjetitelji su najviše interesa pokazali za BioGnostov prodajni program histopatologije. Jasno smišljen koncept prezentacije proizvodnih programa i same tvrtke doveo je do ostvarivanja novih kontakata i utvrđivanja već postojećih poslovnih suradnji.

Hrvatska gospodarska komora ponovno je sudjelovala u pokrivanju dijela troškova postavljanja izložbenog prostora, a naš su štand posjetili i predstavnici hrvatskog konzulata u Düsseldorfu.
    
Još jedno uspješno sudjelovanje na sajmu očituje se interesom predstavnika stranih tvrtki i ostvarenim kontaktima koji BioGnostu omogućavaju daljnje probijanje na svjetska tržišta.


Slike sa sajma možete pogledati u našoj galeriji: