Članovi našeg odjela za istraživanje i razvoj stalno rade na razvijanju novih proizvoda i kreativnih rješenja koja zadovoljavaju potrebe tržišta. U našem je poslovnom objektu vidljiv inovativan pristup razvoju složenih proizvodnih procesa.

Ti se procesi koriste pri proizvodnji reagensa i otopina koji su zbog standardiziranog procesa proizvodnje uvijek visoke kvalitete i imaju optimalne radne karakteristike. Dio tog procesa čini i iskustvo naših zaposlenika, pogotovo na području biokemije, farmaceutike i srodnih grana znanosti.

Posebnu smo pažnju obratili na potrebe bolnica za farmaceutskim i dijagnostičkim proizvodima. To se posebno odnosi na naš prodajni program mikroskopije, in vitro dijagnostičkih medicinskih proizvoda, mikrobiologije, laboratorijske dijagnostike i transfuziologije.

Višegodišnje iskustvo u  proizvodnji biomedicinskih i farmaceutskih proizvoda te kemijskih reagensa i srodnih proizvoda u skladu s najnovijim trendovima na svjetskom tržištu također su plod našeg istraživačkog rada.

 

Reagensi za citologiju

Tvrtka BioGnost intenzivno radi na poboljšanju kvalitete dijagnostičkih proizvoda, a posebno na reagensima za ginekološku citologiju i hematologiju.
Reagensi za bojenje po Papanicolaou metodi iznimno su važni dijagnostički reagensi za otkrivanje karcinoma vrata maternice, raznih upalnih procesa i staničnih promjena... saznajte više